Skip to main content

Benzinestation

Naast de kwaliteitsbrandstoffen bieden wij tal van andere diensten aan:
onze shop biedt een breed assortiment oliën en onderhoudsproducten voor uw wagen. Er zijn eveneens gekoelde dranken in onze automaat te verkrijgen.

Vervangwagen

Om uw mobiliteit tijdens een reparatie of onderhoud te kunnen garanderen regelen wij voor u graag een vervangwagen. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen, wij zorgen voor de rest. Ook de wagen bij u thuis ophalen of terugbrengen behoort tot de mogelijkheden.

Takeldienst

Panne of ongeval? Wij helpen u terug op weg! Door onze eigen takeldienst halen wij uw auto met prioriteit op wanneer u deze niet meer zelf naar onze werkplaats kan brengen.

Autokeuring

Wenst u dat uw voertuig een technische voorcontrole krijgt vooraleer u langs gaat bij de automobielinspectie? Wij controleren uw auto op alle punten en melden u welke reparaties moeten worden uitgevoerd. Als u dat wenst, kunnen we deze interventies uitvoeren in onze werkplaats en uw auto vervolgens naar een erkend centrum rijden.

Airco

Periodiek onderhoud van uw airco is bijzonder belangrijk. Het verlengt de levensduur van uw airco, houdt de lucht in uw auto gezond en het voorkomt vervelende geurtjes. Wij helpen u graag in het onderhouden van uw airco.

Banden-service

Wij vervangen al uw versleten banden door de band die precies bij uw wagen past. Wij monteren, balanceren en lijnen alle wielen uit volgens de regels van de kunst. Ook voor uw zomer- en winterbanden kan u bij ons terecht.

Glasbreuk

Van sterretje tot gebarsten autoruit: voor elke ruitreparatie kunt u bij ons terecht. Wij geven u vakkundig advies, zorgen voor een snelle en professionele reparatie of ruitvervanging en helpen u weer snel veilig de weg op.

Uitlezen boordcomputer

Of er nu iets mis is met het motor management, ABS Airco of gewoon het lampje van uw autogordel, laat uw auto-elektronica dan uitlezen bij Garage Denutte. Wij beschikken over de certificaten en de nieuwste apparatuur om uw auto na te kijken en te repareren.

Carrosserie werken

Wij zorgen voor professionele herstellingen op de carrosserie van uw voertuigEen ongeval is nooit leuk. Sommige Qualitygarages beschikken over een eigen carrosserie-afdeling waar uw wagen op professionele wagen hersteld wordt. Dit kan met originele onderdelen of met aftermarket onderdelen.

AutoCrew

Service op dealer niveau, een correcte prijs en een familiale sfeer. Dat is wat u van een AutoCrew mag verwachten! Kwaliteit is ons sleutelwoord, en dat zal u ervaren in elk aspect van onze service. Ons team van vakkundig opgeleide medewerkers staat tot uw dienst voor wagens van diverse constructeurs. AutoCrew biedt u een brede waaier aan producten en diensten, en zal alles in het werk stellen om uw garagebezoek zo aangenaam mogelijk te maken. AutoCrew, waar kwaliteit een garantie is!